greys anatomy

halloj bloggen :) nu sitter vi båda hemma hos N med sällskap av liza och erika. snart ska det ätas choklad till greys premiär, kan inte bli så mycket bättre. vi jensenbarn fick ju helg igår, idag hade vi bara klassens dag. såååååå värt att vi svimmar nästan. på riktigt!


see you



/ M & N


jahaaaaaaaru

ja ni kära vänner, nu ska vi snart iväg på ett jobbigt och krävande innabandy pass . för vi är bäst
but as we said, thats life !

/M&N

what ?

ojojoj vad hände med updateringarna där egentligen ?! nu är jag iallafall igång igen och det är ju skönt, eller .

i vilket fall så va jag iaf på stan idag med käraste bästis gradin och handlade, fyfan , jag klarar inte av att hantera pengar ! jag har gjort av med ca 2000 kronor idag samanlagt på lite olika saker, från mat till trosor. 

köpte en bh och ett par troser ifrån gina, och en halsduk ifrån gina, sen köpte jag en bh från h&m, en väska från bianco, och en skitsnygg t-shirt från monki. sen drog vi några svängar med fika på waynes också ofc !
/ N


bianco 420:-






monki 200:-






ginatricot 129:-






ginatricot 149:- och H&M 129:-

dancing

dags för mig att röra på fläsket. ska dansa street nu i en timme, braaaaaaaa!


/ M

vi lever, trots lidande uppdatering ..

gårdagskvällen vart lyckad. tacosmiddag hos agnes med ungefär 15 saknade brudar, sen vidare på party. spårat som vanligt haha. nattkäk blidde det på donken , de satt fint! spenderade min söndag med annika. vi har ätit massa mat. sovit har jag också hunnit med. söndagssysslor liksom!

N va som vanligt framme med kameran igår, more pictures alá facebook.

men här har vi iaf några av partypinglorna från yesterday ,
och tjejer? VILKA ÄR VI ?!
" we're those stars up in the sky... (8)" hahaha, internt som bara den :'D

/M



live for today , pray for tomorrow

galet rolig kväll igår, kalas i sunnerstatrakterna (?) med halva uppsala kändes det som! lyckad kväll, DET GILLAR VI. SOM FAN! ni ska få lite kalasiga bilder ;

malin & elin, taggggggg :D



annika matilda isabelle :*




HAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHA VAD FAN GÖR JAG
& nathalie!!



orkar inte lägga upp mera bilder, malin har resten på sin kamera och förhoppningsvis får alla facebook-people ta del av vår kväll.. eller?!


/ M & N


ny färg

holaaa bloggen! OCH ETT STORT GRATTIS TILL NATHALIE , igen! :D nu sitter jag här med hårfärg i håret, min blivande frisör annika har färgat min kalufs minsann. uppdaterar senare, ska skölja ur färgen nu. see youu


/M

japp då blev man 16 då.

hello där nu sitter jag i skolan och försöker klara mig igenom min sista lektion i 1 timme till. uschusch, sluta fem på min egen födelsedag när alla andra är lediga ! fett pain ..

jag ser däremot fram emot att få komma hem sen och öppna presenterna ! måste tillägga att jag fick världens finaste presenter av världens bästa vänner i natt när klockan slog tolv så fick jag nämligen öppna dom.

tack för igår emilia, liza och matilda ni är för bra , FÖR bra för mig . puss
 / N

hahahaha fifan vad fula! :D


EO OCH LW

Hello suckers!!!!!!
E & L häärr, nathalie och matilda bajsar och vi är bara allmänt coola, PEACE ! / E & L


24 september

hemma from the school nu. ( jaaaa vi har skola idag & imorgon -.- )
ska trycka i mig lite käk och sen åka på träning.. igen, always, hehehe :)
 hörs senare ju!

är på bra humör idag
så bjuder er på den här utomordentligt
glada bilden på mig, sarisen & isabelle :*

/M




begravning på g?

hej allihopa ni som är så lyckligt lottade att ni har studiedagar idag och i morgon, men för min del är det skola idag, dock försov jag mig , fett synd. och min andra lektion börjar halv 1 så..

och dessutom har jag och sucksdorff suttit och pratat om vad som finns under skinnet på oss, julia har en ihålig hjärncell. metans jag faktiskt har två !?!?
Bert och Dunderbongo. men bert har sovit i över ett år nu så börjar fundera på om han kanske faktiskt har svikit min kropp och gett vika för dödens mörka hemliga sida. begravning med stora bokstävel isf !

sorgligt med såntdär alltså ! men nu ska jag inte störa er mer, ska röra mig ner mot bussen och åka ner på stan och käka luch med alla sweethearts.

CYAH / n

"goodnight sweetheart"

nu ska jag och min ipod gå och sova. för att jag älskar att sova. lite också för att vi har skola imorgon, till skillnad från er alla. annars skulle jag definitivt INTE gå och lägga mig nu .. men vafan, vad gör man?!

/M


sista sommarbilderna ?

måste bara säga att det va riktigt varmt idag på dagen när jag satt och myste vid ån med liza och matilda, så vi passade äver på att ta några sista sommarbilder.
känns som sommarn bara flugit förb, tycker sommarn faktiskt kan ta och hålla i sig i två dagar till, det skulle va toppen, vem vill inte fylla år på sen-sommarn sådär liksom, inte jag ?

haha usch jag vill inte fylla sent på året. fett pain men det är något jag får leva med. och jag ska även passa på att publicera bilderna också ofc. nu ska jag återgå till telefonpratandet och vara lite mer social. puss / N





alltid alltid alltid alltid alltid alltid alltid förevigt med andra ord

 


middag

hej allihopa, helt slut efter träningen , JA! nu sitter jag och pratar i telefonen med en gormé middag i handen, jag gjorde nuggets, ris, currysås och kryddade pommes frittes, och golden glock juice. det gillar vi!




god bless ipod

pappa kom hem med en ipod touch till mig idag. såhär glad :'D , så jävla nice tror jag dör litegranna faktiskt. ska återgå till musiken nu. life is good, pappa is very good :*

/ M



let me be your hero..

ja som i det tidigare inlägget säger så äre träningsmatch på G. taggad till 100 fan ! hade so prov idag som sagt, haha fattade inte ens själv vad jag satt och skrev om men , ja that´s life!

nu ska jag kila vidare och trycka i mig något att äta med ekberg innan vi kilar vidare till maatchen.
puss på er / N

innibandi

ska kötta innebandy idag IGEN , gud ni tror säkert att det är det ända vi gör.. men fan , det stämmer ju nästan, illa :o tråkigt liv (?) men nu ska vi iväg på träningsmatch , sweet!

/ M & N


här får ni en lagom fräsch bild på matilda & emma
gamla nybytider!


maat

nu ska jag kila vidare och äta lunch på chagall med sötnosarna. puss/ N

buenos dias todo las lecturas

haha kännde att jag blev lite inspererad av mg's undre rubrik där så jag blev sugen på att göra spanska läxan så nu är de det som gäller, och de gillar vi. sen blire back to sleep!
puss / N


guten morgen!

feel the tyska ;) nu har mina aggressioner gått över, fifan.. nu ska jag sova vidare, bara för att jag kan liksom!

/ MG


höst i stora lass, de gillar vi

heeej bloggen. vilken utomodentlig dag att hälsa hösten välkommen , jag älskar hösten! så mysigt med mörkret och fint med alla färger. dock va höstdagjämningen igår tror jag men jag hälsar lilla miss autum välkommen today instead. och nu så är det ju också så att lilla jag faktiskt fyller stor flicka på fredag i övermorgon. jag fyller äntligen 16, känns som jag varit 15 i kanske 3 jävla år nu , så det börjar blir på tiden att gå vidare.

vaknade nyss brevid ekberg som snart ska åka iväg hem till sig för att hämta innebandygrejer som hon måste ha med sig till skolan, för hon ska nämligen provträna och spela våran träningsmatch mot d4 idag. M&N hjärta FBC! och så börjar jag förövrigt skolan vid 10 över 2 idag och har en lektion sen slutar jag, dock har vi bajsprov, men det ska nog gå bra eftersom jag har pluggat så mycket, eller?? haha nej men de får jag leva med.


och nu när jag redan börjat tråka ut er läsare med helt ointressanta ord så ska jag avsluta med att säga att
dagens låt blir enrique iglesias - hero







puss /N

deprimode inlägg , varning!

jag är arg . arg på skoljäveln , på mig själv, arg på allt. tiden rinner ut i sanden alldeles för fort , snart är det borta...

men vafan , cheer up för snart är det helg! eller nej justeeeeee.. FÖR VI HAR VÅRA ÄCKLIGA STUDIEDAGAR NÄSTA JÄVLA VECKA !??!?!?!?!?

i helgen mina vänner, ska jag leva i nuet och INTE ångra mig sen , katchiiiiing!

/ M

ungefär såhär taggad på livet nu :D


nathalie dissar !

nathalie dissar kändisdjungeln ! usch vilket patetiskt program, för det första är det typ wannabe kändisar som tror att dom är något, sen blir man bara jävligt äcklad och får kväljningar av när dom sitter och trycker i sig råttor, skalbaggar, ödlor och varanpenisar ! usch fyfan vad skabbit. "rösta på mig så får jag vara kvar" haha jadu, det låter ju logiskt ? ja blä för det i allafall !

just nu sitter jag och myser i sängen brevid emelie ekberg, vi har suttit och zappat mellan idol och wipeout den senaste timmen, mycket underhållande tv program måste jag tipsa om för er som inte visste det redan. och så tog jag tag i att fixa spotify, ÄNTLIGEN . ja haha och det passar ju bra nu när ljudet på min dator är helt fuckedup. fettpain.

och förövrigt så hade jag nyss en timmes väldigt krävande innabandypass ! eller ? nej haha en riktig latch träning med knäppa tränare som vanligt :] me love it. men nu ska jag gå tillbaka till att vara lite social med EE igen.
puss på er sötnosar! / N


SKAAAAAAAAAABBB !

kläder efter väder ?!

f a i l att ta sandaler till skolan idag , fan det är ju minusgrader och näst intill snö utomhus ?! eller.... nu ska jag iallafall iväg och spela lite boll. inomhus dårå, innebandy! det gillar vi. the city med sofia och liza efter skolan , det gillar vi ännu mera. inte plånboken kanske, men jag!

see you later ALIGATORS!

/M


godmooorning

"hej alla pigga" NOT, jadu själv så vaknade man halv åtta idag av att man siitter och äter chips i sömnen , what liksom!? haha ja alla är vi lite knasiga ibland .

tror jag blir hemma från skolan idag, är förkyyyld, fan att denna jävla förkylning aldrig blir bättre! får vell ta lite nytta av vilandet och fkanske faktiskt ta tag i mitt pluggande, vem vet . hur som helst har jag lite ångest över att om jag blir hemma idag så måste jag vara hemma från träningen också ! usch sånt gillar vi inte bokstavligen fett pain !

så har fortfarande lite decisions to make, om jag tänker tvinga mig iväg till skolbänken idag så jag får träna eller om jag stannar hemma i min sköna mjuka säng, ja men jag har ju lagom med tid på mig att bestämma mig, ja som ni vet så börjar vi jensenbarn vid halv 1 idag ;] puss&kram / N


hihihihihihihi hej :D

skönt att vakna 8 av hantverkarna när skoldagen börjar 12.30. sitter här nu pigg as hell, fettpain.. såg LJ's gästblogg, braaaa gumman! :* nu ska jag lyssna på tysk popmusik och försöka sjunga med så gott det går!

/M

Nena-99 luftballons
 
( okej , jag vet inte min musiksmak, men whatever ;) )



sleep tight

nu ska vi sova puss godnatt älsklingar ! /Nathalie

Gästblogg by LJ

Hej hej alla fettpain läsare, om ni nu existerar!
Idag har vart en underbar dag både i centralare delar av staden, men även i hemmatrakterna, jag har befunnit mig hos både Lisa Elander och Hemma på gamlauppsala gatan innan jag landade här, hos nathalie. Förövrigt har vi ett födelsedagsbarn i denna lägenhet, Grattis Mia 35 år, all kärlek till mamma nr2.
Vi har även konstaterat att en dongel är som datans snopp!, det fick oss att le en hel del. ja vi är då knäppa, och nathalie fick salt i sin finne, men vad ska man göra liksom? FETTPAIN med två helvetesprov imorgon, men vad ska man göra liksom? längtar dock till lunchen, kankse drar en chagge? LET´S!!
 Här kommer en gaaalet spontan bild på mig mina vänner.

måste rusa, nathalie vill läsa inlägget, Men måste även säga att jag älskar Matilda Gradinus som befinner sig hemma denna höstkväll. xoxo som hon skulle sagt!

the haunting in connecticut

hej sötnosar . nu äre så att jag preecis kom hem ifrån ett 2 timmars lång innebandypass. HA nej där ljög jag, jag lyckades missa bussen 3 ggr i rad så det blev bara 1 timmes träning för mig idag. och förövrigt så hade jag matteprov eftersom jag missade de förra veckan. imorgon är det engelska och naturkunskaps prov som gäller ... får se hur det blir med det. och på onsdag är det samhällskunskaps prov också ! fett pain pallar inte stessen. nej nog om det, nu ska jag ta upp det positiva sakerna i mitt liv vilket för tillfället är att jag ligger helt ner gosad i sängen right next to liza med en chips påse i handen och bara myser framför tvskärmen så ögonen nästan blir fyrkantiga! vi tittar på, som rubriken lyder, the haunting. men nu tycker liza jag ska vara lite sociel så får vell gå tillbaka till att chillerilla resten av kvällen. puss älsklingar, "we know u love us" / liza& nathalie
väldigt slitna tjejer jadu vi vet...


time for practice

hellu everybody! kom nyss hem från dansen , mhh like it :) i väntan på att emma ska komma och hämta mig för att åka på 2 timmars innebandyträning pumpar jag musik. bara så att ni vet liksom, enormt viktig information..

fick förövrigt VG på mitt matteprov vilket är historiskt. aldrig fått över G in my life , det ska fanemej firas med vattenmelon, HA!

see you



 

the weekend is over

tillbaka i skolbänken imorgon. inte helt fel då skolan är skön. vem tackar nej till 2 lektioner per dag och restaurangmat? men ren katastrof är det att våra studiedagar är flyttade till om 2 veckor vilket känns inte helt okej.. men fifan vad vi jensenbarn ska njuta av våran ledighet när den väl är kommen. sådeså.

vi gillar't , men vi gillar INTE själva skolfotot.
inte jag iallafall..



kisses /M


N är väldigt uttråkad!

god eftermiddag alla små kryp, hoppas ni haft en trevligare dag än mig, jag har varit super trött ända sedan jag vaknade, helt sjukt. och jag måste bara passa på att informera om den här videon, helt sjukt bra !men nu ska jag röra mig mot kylskåpet för att förhoppningsvis hitta något gott att trycka i mig, seeyou sötnosar /

http://www.youtube.com/watch?v=sRFKiAgoEjM


bild från grekland 09 with liza


andra inlägget, det går bra nu haha!

hola bloggen! sitter just nu hemma  hos N och håller på att göra chaite och ska sen ut på balkongen :)  M kom nyss hit efter att ha glufsat i sig kebab med liza och emilia. tjockisfan, men vad gör det !? idag hade vi ett bajsjobbigt 2 h innebandypass med laget. kul? ja. trots det gullig faktum att dom utan förvarning bestämt att vi skulle ta enskilda foton till hemsidan idag. lär ju blivit charmiga foton på oss när svetten rinner och man skiftar i tomatfärg i fejjan. fettpain.. men som sagt , vad gör det om 5 år?

see you! M&N

vi just nu........


men hallå där

nu är det så att jag och min lilla vän nathalie kände för att skaffa en blogg. varför inte liksom? lite kul sådär. vad kan man säga om designen, inte okej just nu alltså.. men det kommer, det kommer! måste bara påpeka att namnet är lite halvt oseriöst sådär , kom fan inte på något annat.. fett synd!




see youuu / M

RSS 2.0