New shit /M

H&M. Dubbel uppsättning & två färger blev det minsann!



Påsklov

Hello guys! Igår fick vi påsklov, kan inte beskriva med ord hur skönt det är .... 2 veckors ledighet, äääntligen! :D igår blev det chilling milling hos N med annika&liza. Vädret var ju inte helt fel så det blev balkonghäng med choklad och godsaker! KOM SOMMAR KOM..

Juste, jag och N va en sväng downtown igår, fick bara med mig underkläder hem... Ändå bra. N däremot gick lös på skor.. ni får säkert ett inlägg av henne senare!

/M


Bara roliga saker hehe

Hei! Dagen har bestått av skola, sen plugga sönder med N.

Tänkte bara dela med mig av lite sköna saker i framtiden
som jag ser fram emot, taggad brud :

/M

1. Kryssning på lovet med annika + våra mammor
, mega mysigt ju!

2. VALBORG!!!! , behöver jag säga mer!?

3. Knäoperation, bara för att få veta vad fan det är för fel på knät.. en lättnad minst sagt.

5. Skolavslutning/sommarlovet , liiiiiiiivs med avslutningskvällen och sen ledighet!

6. Spanien med familjen+en till familj, mallorca med dom sköningarna kan ju inte gå fel!

7. Förhoppningsvis Grekland med Liza & N , hoppas så jävla mycket. BÄÄÄÄST JU!

Saturday

Tjoho! Gårdagen var hur bra som helst, lasergame + middag med laget. Sen begav vi oss vidare mot uppsalas södra delar, sunnersta. När vi nått vår slutdestination så fick vi bland annat bevittna ett "naked mile". Intressant kväll må jag säga, bra musik och bra umgänge, som de brukar vara.

När vi spelade lasergame var det på liv eller död. Här är saras beskrivning av hur det gick till... haha så jävla klockrent! :


/M&N

'' Allt började på riktigt när jag kom ner smygandes från trappan, jag hörde svagt ett rop efter mitt namn, det var matilda som kamoflerade sig i en stor cylinder formad plåtburk.
Jag kollade bakom mig så att ingen följt efter mig. Ingen där, så jag lade mig ner på marken i en snevinkel för att kunna skjuta offret och rädda mig själv i första hand.
Linda kom sakta ner från trappen och gav oss tecken på att 'kusten var klar'. Vi tre smög oss vidare mot basen.
Två höll vakt medans den trejde skulle skjuta sönder basen.
Svetten rann, vi var rädda och det var på blodigt allvar. Vi misslyckades. Matilda blev skjuten.
I hopp om att överleva dom sista minuterna som tickade på, sprängde nathalie basen medans jag kämpade med att övervaka henne. Men det vi inte visste var att våran bas redan var sönder sprängd av en stor pansarvagn ''


Ikväll kör vi hårt med laser och mörker

Gårdagen bjöd på en skön kväll hos ludde, bra musik bra människor!

Gissa vad vi ska göra ikväll? LASERGAME med innebandylaget! Wohoooooooo fan va kul. Seriöst, vi ska köra all in! Inget kan stoppa oss. 20 tävlingsinriktade & vilda brudar instängda i mörkerrum med pistoler och laser... kan sluta illa... jävligt intressant kommer det bli iallafall!

/M&N


new shit /M

har shoppat lite de senaste dagarna. har jag orken och ambitionen att ta kort på sakerna och slänga upp här? svar nej. men att sno bilderna från hemsidan funkar ju alltid, så here you go:



okej fuck.. hitta bara bild på skorna men har även köpt en spetsklänning, en skjorta och en väska!

/

stark yta, svagt inre.

/m

All the crazy shit

För att summera våran lyckade gårdagskväll;'

bil till malins fiesta med fina människor
tagga med magnus uggla " kung i baren "
FESTA&DANSA, ALL IN.
liza & jag hittade ett par tuttar HAHA
"backseat of my car" dansen, wohow
rump-chock by T.G
styrde konsert på scenen
fick gå en mil till bussen
SOVA

En bråkdel av våran händelserika kväll.. ja, hörrni.. vad gjorde vi inte liksom? Galet lyckad kväll iallafall, thanks to malin frisell :* bilder kommer

BYE /M

Slå klackarna i taket!

Ikväll ska vi ut på äventyr, partyprinsessan malin herself styr 17 års fest! Awesome shit hehe :D Vi är taggade iallfall, tonight's gonna be a good night /M&N



Den nakna sanningen

5 sanningar gott folk;


1. Jag sover i princip aldrig själv. Sover hos folk eller folk hos mig nästan varje dag haha! Hatar ensamheten, fyfan, det är så jävla jobbigt att sova själv.

2. För första gången på 9 månader kan jag ärligt säga att jag mår bra. Bättre iallafall. Och det är bra, det går åt rätt håll :D tack vare mina underbara.

3. Jag brukar ha en tånagel målad för jag tror att det betyder tur. Haha don't ask...

4. Jag tror att allt har en mening. Vad man än gör så finns det en mening bakom det! Haha ödet likaså...

5. Jag gick på ridning i 7 år typ. Haha otippat va? ;)

/M

vet inte varför jag la upp en bild när jag spelar gitarr.......

the future

hur ska man veta? det finns så mycket. fuck it.

iiiinga konstigheter!

Är så trött att jag skulle kunna somna på en sekund. Kvällen bestod av sex stycken deckade brudar (en fredagkväll, jag vet, illa) i N's säng. Otroligt välbehövande. Agnes emilia liza annika + M&N. Vi bara... hade det bra. Fan vad jag älskar er. Nuuuu ska jag sova för annars kommer jag nog dö. bye

/M

Optimistiska bruden tjoho

Börjar halv ett idag. Skönt va? Hehe ja inte klagar man här inte.

Sen nu på måndag är vi tydligen lediga, awesomeee.. sen tror jag att det är en vanlig vecka till och sen veckan efter det är vi lediga onsdag & torsdag och på fredagen är det PÅSKLOV!

... och påsklov = vår, sen är det bara någon månad till valborg, sen är det "sen-vår" och sen efter en månad då är det SOMMAAAAAAAAAAAAAR JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :'D

Lever för att det är sommar snart. Det är faktiskt inte långt kvar, trots att snön ligger kvar som ett äckligt täcke, så är det banne mig sommar om ett par månader. Heaven!

/M


HAHAHAHA ROLIGASTE VIDEON!

hahahah åh herre min gud, kolla på detta!!!! SÅ JÄVLA FAIL, stackarn :O

"MAMMAAA!!!!" hahaha håhåjajaa

/M


sjuklingen is in da hooouse

Tjoho people. Sjuk idag igen, pallar inteeee. Drog mig ändå iväg till skolan för möte med min mentor.. dutti flicka! Har förövrigt käkat seriöst 10 våfflor så nu kommer jag väl dö av övervvikt/magen sprängs. SYND!

/M

Det är bra det!

Ojoj, idag va ni taggade på bloggen, det gillas! :D way to go people.

xoxo, sleep tight / M&N


6 månader sedan, fortfarande ett helvette.

Depri-matilda är i farten nu, oh noooo! Jag vet att jag tjatar sjukt mycket om min äckliga knäskada... men nu känner jag att jag vill skriva av mig, FRÅN BÖRJAN TILL SLUT! here you go... läs eller inte, det är för min skull jag skriver.

I början av oktober spelade jag innebandymatch med flickor 17, inte mitt "riktiga lag" alltså. Hade precis bytt lag btw. En dum jävla match. Nämligen dagen innan min egna seriepremiär. Efter kanske två ynka byten hamnar jag i närkamp med en brud från motståndarlaget. Hon ger mig en ful tackling, jag ramlar, men högerbenet stod kvar. Jag hör hur något hoppar ur led (knäskålen) och sen tillbaka. Kan inte resa mig upp, smärtan var outhärdlig. Svartnade för ögonen. Fick åka direkt upp till akutmottagningen, rullstol, blir placerad i ett eget rum eftersom jag skrek så mycket och hade sån panik... inte alls okej!

Det första läkarna sa till mig var  " Din innebandykarriär är över". Det värsta tänkbara just då. Vad säger han? Vad är det jag hör? Aldrig mer spela innebandy? Tänk att få höra något sånt när man ligger och skriker för sitt liv. År 2009 hade redan innan skadan varit mitt absolut värsta år någonsin. Trodde inte det kunde bli värre, men surprise, det kunde det.

Läkare kom, läkare gick. De tröck, kände, klämde och drog i mitt knä som gjorde så SJUKT JÄVLA ont. Det blev självklart röntgen, och jag fick beskedet ett uttdraget ledband och vätska i knäskålen. Kryckor, tabletter, tårar, hat och smärta. 2 månaders vilotid sa dom till mig. Vilken två månader?! In my ass.

Vilade ordentligt, ingen fysisk aktivitet överhuvudtaget. Trots det lyckades jag ramla ut ur bussen och slita upp hela skiten igen 2 veckor senare.. BRA DÄR - min vanliga jävla tur..

Jag började gå och träna upp muskelaturen och benet lite försiktigt, gick på akrupunktur för knät och masserade det för fullt. Mitt mål var att spela storvretacupen. Fanns inget annat. Och visst fan spelade jag cupen! En halvlek hann jag med innan jag fick ännu en tackling och så var vi back to zero igen. Fy fan vad lycklig jag var i de små 15 minuterna. Det kändes inte så mycket när det hände, jag tänkte bort det. JAG VILLE JU SPELA!

Efteråt var det inte alls okej. Kunde knappt gå. Sedan dess har det gjort ont i mitt knä hela tiden. Ovissheten, vad är det som gör ont? Det borde vara bra nu. Det var så frustrerande att det fortfarande smärtade. VARFÖR?!

Blev kallad till sjukhuset. Läkarna märker att något inte stämmer. De trodde jag hade en spricka i minisken = operation right away! För säkerhets skull blev jag skickad till stockholm för att bli magnetröntgad. Efter en vecka får vi beskedet att korsbandet är trasigt. Inte helt av, bara sönder. Ledbandsskadan var tydligen läkt, men efter cupen blev det once again a hell.

Jag åkte skidor en vecka under sportlovet. Kanske inte det smartaste valet jag gjort i mitt liv... Efter den veckan är numera knät ostabilt, osäkert och gör ont all the time.

Inom en månad ska de gå in med titthål och kameror i mitt knä för att kolla ordentligt och vara 100 % säkra. Sen ska jag troligen opereras.

" Spela så länge det inte gör ont" Säger läkarna till mig. Men det gör ju så förbannat ont. Under allt linement, bandage, stöd&värmeskydd är det något som gör ont! Tryckömt och "gå-ömt". Så jag undrar, vad fan ska jag göra?

Alltså, jag har inte spelat innebandy på min vanliga nivå sen ett halvår tillbaka. Inte en enda liten seriematch. Troligen ingen mer innebandy den här säsongen.

Som sagt, 2009 är ett år jag vill radera ur minnet. Ett år som har förstört så mycket, och jag syftar inte bara på knät då. Så jävla orättvist så ni anar inte. Vet att det låter skit nördigt, men innebandyn betydde verkligen allt för mig under den perioden. Det gör fortfarande det.

Jag har missat så sjukt mycket den här säsongen.
Bland annat SM. Fucking. Kommer nog inte spela cupen om en månad, eller serieslutspelet för den delen. Om inte ett mirakel inträffar, yeah right!


Har skrivit av mig nu, klagat klart så att säga.. En sak till, alla ni som kan utöva era sporter normalt; VAR GLADA FÖR I HELVETTE.

So, I'm done.

/M


whazzup?

har bara myseee hela helgen hehe mega! vad har hänt med partypinglorna kan man ju fråga sig !? haha näråå, det kommer ;)

xoxo /M&N


riktigt torrt....

usch, jag pallante livet just nu. och ännu mindre blogga så därför är det lite dålig update från min sida. men det kommer snart mina vänner, snart är jag back on track igen

/nathalie

här var det torrt



he heee

guess who vafan!


RSS 2.0