sthlms helgen /M

hola amigos - i'm home :) en awesome helg i huvudstaden satt fint de!

fredag; hem till lägenheten och lämna grejer, direkt till restaurang på söder. gamla melodifestival kändisar satt i bordet bredvid oss HAHA, krister björkman, andreas jonsson och compani! hem & sova efter det, fartfylld resa hem från restaurangen må jag säga! livet lekte :D

lördag; shopping hela dagen ( visar bilder sen ), tacosmiddag hos några friends på kvällen och sen drog jag och jullanpullan och såg avatar!!!! herregud, jag dog. jag är helt mållös - har ni inte sett den, VAD FAN VÄNTAR NI PÅ ?! haha verkligen hur bra som helst! dock somnade vi (jag) inte förrens 05.00 av vissa anledningar......... haha men de va en lyckad kväll!

söndag; småshopping på förmiddagen, drog en pizza och sen satte vi oss på tåget hem. jeeevligt skön helg, det gillar jag :)

jag & julia


ANDREAS JONSSON I BAKRUNDEN FÖRFAN HAHAH


sa ju att det va en fartfylld resa hem haha...


bioooo


haha M&J


a hero of war

yeah that's what i'll be, and when i come home they'll be damn proud of me



/n

hoppsansa

nu sitter jag hemma hos thomas, ska snart hoppa in i duschen, för sen bär det av på bio, AVATAR igen :D kan nog ärligt aldrig få nog av den filmen, sjukt bra!

peace. N

/ nathalie

my heart's crippled by the vein that I keep on closing, you cut me open and i keep bleeding love.

bloggtorka för min del, ja !

usch har varit riktigt sugig på att uppdatera på senaste, men har i princip ingen tillgång till någon data, så det är ändå en godkänd ursäkt.

nu sitter jag hemma hos thomas och dricker varmt te och myser framför mario wii. blev ingen skola idag för min del, kände mig alldeles för krasslig i morse, så det blev en vilodag idag. skönt!

nu ska jag återgå till mitt spelande. puss/ n

up up and AWAY!

är i stockholm hela helgen med "utomlandsgänget" - vi som ska till turkiet eller vad det nu blir i sommar ;) det ska bli nice, biobesök ( AVATAAAAAAAR :D ääntligen! ) shopping, restaurang osv.... like it!

BYEEEE /M


in hurry

blev sleepover hos N igår, inte så värst bra uppdatering alltså. vi har liksom annat för oss!

nu; middag och sen bio med annika + våra mammor :D

/M


varning för depri inlägg

när i helvette ska det bli bra i mitt knä? när ska jag kunna springa utan att vara rädd för att slita upp allting? när ska jag kunna sitta på knä igen? när ska jag kunna böja det åt sidan igen utan att det tar stopp?

JAG BLIR GALEN. Jag kom in till sjukhuset den 11 oktober efter en innebandyskada - fick diagnosen utslitet ledband och vätska i knäskålen (som hoppat ur led men sen tillbaka). På sjukhuset sa dom 1 månaders vilotid, sen succesivt bygga på och träna mer och mer. Nu har det snart gått 4 månader sen min skada. Jag har provat allt från akrupunktur till massage och knä övningar och stretchingsprogram. Har till och med ett träningsprogram för knät som jag gör nästan varje dag för att stärka det.

Känner mig helt slut. Uppgiven. Det dödar mig varje dag att inte kunna springa, att inte kunna spela innebandy på min vanliga nivå. Helt desperat , måste bli bra igen. Det känns fan inte som det någonsin kommer bli som förut. Än en gång; it's killing me.

/M

chilling milling :)

skolan tar tiden alltså.. tråkigt att blogga om den ju! nu väntar jag på lille liza jane winrow hehe, sovsällskap är ju aldrig fel! peace out

ps. jag har råkat komma åt någon jävla inställning på datan så allt är dubbelt så stort - PSYKANDE!!!! d.s

/M


tv för hela slanten!

medans N är och spelar massa innebandy idag så har jag legat och degat i soffan och .. lagat pannkakor? inte nog med det så lär jag bli inne ikväll också, massa bra tv hehe;

18.10 The Hills
18.40 The city
20.00 Blåsningen
20.30 I en annan del av köping
21.00 Johan Falk
21.00 Two and a half men
21.00 Galen i kärlek

HUR SKA DETTA GÅ!?  plus att allt är nästan samtidigt :(

/M

.... förövrigt glömde jag berätta om min gårdagskväll : Chillirill hos "nästan grannen" M.T med roliga människor, vi lekte körragömma, blindbock, spelade tvspel och käkade korv... hehe rolig och annorlunda kväll!


sola och bada i pina colada

mami ringde nyss och berättade att hon och sussi ( hennes bästis ) håller på att boka resa utomlands nu :D iofs till i sommar, men ändåååå! julia ( sussis dotter ) ska också med såklart! turkiet eller grekland blir det troligen .... iiiih glädjerus! bara 139 dagar kvar till sommarlovet nurå :D

/M

vi fyra i göteborg i somras, HAHAH jag va så sjukt rädd...


last night!


M&N igår hehe



people;



partyparty

japp det är precis det rätta ordet från igår. riktigt trevligt med mycket älskat folk och de gillar vi stark ! nu vaknade jag nyss upp brevid liza, varmt och skönt inbäddad under täcket, hon är ju bara en riktig ängel ibland !
lördagen är helt oplanerad så vi får se vart dagen och kvällen tar oss. det va allt från mig för tillfället.

puss/n

party all night and sleep all day -

igårkväll; födelsedagsfest hos august, sen drog vi vidare! awesome kväll - just the way i wanted it to be :D kan inte bli något annat än det med mina fina tjejer.

bilder kommer upp imorgon troligen , nu blir det film mys med godsaker wihooo!

/M


thursday i don't care about you it's friday i'm in love

i väntan på mat så tänkte jag knapra ihop ett meningslöst litet inlägg. jaaa hörni ... idag har jag vart in the school! ska snart iväg på innebandy träning, de är bra de. FREDAG imorgon - det uppskattas verkligen!

allt för mig så länge ... stay cool /M

dagens snygging! /M

Oj , känner att det var ett tag sen vi drog en sån här.. Dagens snygging har förmodligen redan blivit tilldelad den titeln på x antal bloggar tidigare, känner att det var upp till mig att fullfölja trenden!

Dagens snygging är Andreas Wijk - otippat? Nejnej! Motivering; killen kan sjunga & dansa, är modell, 93a (!?!?!?!), har en modeblogg och en awesome stil, och inte nog med det är han helt galet snygg. DAGENS SNYGGING GOTT FOLK!

enjoy people, bilder lånade från hans blogg (http://blogg.veckorevyn.com/andreasstil/)





mysigt, ja

kom precis hem ifrån en, väldigt krävande styrkepass, eller? haha men känner att träningsvärken ändå kommer krYpa fram imorgon ILLA ! nu ska jag kila iväg och äta tjockismat med liza och sedan krypa ner i sängen och mysa framför film !

seeyou/n


work it baby

new shit från idag, skönt ju! /M



fan då ...

oj vilken fail , mår inte alls bra och min kropp rent ut sagt avlider så fort jag tar ett steg = ingen fysträning för min del. fan, jag va faktiskt taggad! men gympassen var eviga dag håller mig uppe må jag säga..

nu ligger jag nerbäddad i sängen hehee, galet skönt! slänger upp lite stuff i "clothes/new in" alldeles snart!

bye for now /M

ungefär såhär glad just nu;


du kan kalla oss biffarna HE HE

ska snart kila iväg för fys med ib laget.. ojoj hur ska detta gå med min äckliga träningsvärk från gymmet igår - inte nådigt hur ont jag har! meeeeen, man är ju ingen mes..( eller?) så nu ska det banne mig fystränas! räknar även med att jag har N vid min sida, annars jävlar!

/M

they're so weird.. but i like it =)

ska snart kila iväg och mysa med mina knasiga homies N och liza. paradise ikväll , woohooo!

/M

knas inlägg

vi har roligt...



at lizas place

efter en väldigt lång och sjuk trög skoldag ligger jag nu i lizas säng och väntar på pizza, MUMS! sen bär det av till trånga lägeheten för mys framför hyrfilm och popcorn.

och vill bara tillägga att igår så beställdes sakerna från h&m hem, eller alla förutom glasögonen och kilklackarna(för de fanns inte innne på lagret) men så fort de kommer in igen så ska jag va på hugget!


på återseende /n
athalie




charlie&jag



ännu mera saker inhandlade! /n

igår blev det en runda på stan med mormor, det gillas alltid !
lite skor blev inhandlade och det sitter aldrig fel.

199:-                                                      299:-






new in

jag har verkligen alltid tyckt det är lite nördigt att lägga in bilder på vad man köpt osv. har känts lite flashit haha om ni fattar ....  - men man måste ju pröva nya saker hela tiden, och jag tänkte, om jag ändå ska lägga ut bilder på " new in " så ska det fanemig göras snyggt. i gave it a shoot, here we go ;

lite vad jag handlat senaste veckorna hehe /M






tears

ligger och grinar till paradise hotel. herre min gud vad illa! men det är ju så jäkla sorgligt... haha vänta nu , paradise hotel, sorgligt? JA!

/M

hallåja

min dag; skola, sova, gymma, annika & nu innebandy. fick med allting i en mening, nice! :D köpte även en ring idag, ville bara meddela det.. HAJDO!

/M

inköpslista! /n

nu sitter jag och letar sommarkläder på hm.com

detta är vad som planeras att beställas, vad tycks?

linne 99:-                bikini 229:-


överdel 49:-                       bikini 100:-


kilklackar 199:-                   gladiatorsandaler 99:-


solglasögon 49:-


3 bilder från igår! /M

" Se ledsen ut annika!!!" HAHA



fina människor -
speciellt en av dom med ett hjärta av guld.


M & A



Pizza making

millan @ the pizzabak
notera hur bedårande pizzan är hehe :D




fiesta!

hola bloggen! gårdagen i stora drag; pizzabak och middag hos emilia med finfina brudar, sen drog några av oss vidare på lite kalaaaas. det va kul, sköna människor & bra musik. händelserik kväll var det också må jag säga, striptease, jacuzzibad och... kurragömma? HAHA vad ska man säga! men kul va det, :D har massvis med bilder som kommer upp senare.

nu - träffa småkusinerna , mysigt!


/M

innebandy innebandy & innebandy

japp, ni kan ju kanske gissa vad jag har gjort idag... helt rätt, innebandy.

dagen börjat hos erika när jag tidigt får tvinga mig upp ur min sköna sömn brevid henne och liza, och tack så mycket för gårdagen tjejer, ni är guld.

sedan virrade jag runt lagom länge i sunnersta innan jag äntligen hamnade på en buss åt rätt håll..

sen bar det av på innebandy match emot hagundas d2 lag, vinst med 3-2. och det gillas mycket, blev till och med ett litet fult mål ifrån min sida otroligt nog!

sen hann jag knappt hem igen innan det bar av vidare på bortamatch med 93laget, ända bort till bålsta, men där vi också vann. roligt det där med vinster alltså! men nu måste jag kila.

puss&kram/n


gammal bild


lite mer mmmm i livet

välsignad helg må jag säga... äntligen! igår blidde det myskväll efter många om och men, men de satt fint! gilla gilla :D

ska snart åka iväg till andra delar av uppsala tillsammans med mina kompanjoner, det vankas pizzabak! himmelskt...

/M


den här megapizzan va inte helt fel i somras i göteborg!

guten nacht

godnatt säger vi, på tyska till och med! sleep tight - imorgon är det FREDAG!

/M&N

nya ideér , nya förslag

jag har verkligen aldrig pallat lägga upp bilder på det jag köper här i bloggen, kanske har hänt enstaka gånger. men naaej, inte min grej riktigt. men nu såg jag ju N's inlägg nedanför, and if you like it - we'll do it :)

nu - innebandy träning LIVS MEGA ULTRA BAOTA KUL :D

/M

kärlek till mellandagsrean !

ohja nu har nathalie varit i farten igen och köpt lite smått&gott på rean!
puss /n


ginatricot 49:-





monki 60:-




koftan från h&m 49:- och skärpet också från h&m




ännu ett skärp från h&m


inga bekymmer här inte

älskar american pie. så jävla livs! finns inga bättre filmer helt serri :D och nu vill jag bara att det ska bli sommar så jag kan få spela skum-volleyboll som dom gör i AP. vill vill vill!

/M

haha men gud vad fattigt
typ försökt satsa lite med bilder från google.....


  

ångest..

oj vad lättad och glad jag var igår för att skolan går så bra... idag är det annat som gäller! har matteprov imorgon, ni som känner mig vet att det inte direkt är mitt starka ämne. borde plugga - men ska träna. det håller inte. fan. hello IG!

/M


/n

i vad jag än tar på mig, känner jag mig allt för kort.
och allt som är bra med mig, har jag förmågan att glömma bort

change

hej bloggen , dålig update från min sida, sry. har behövt samla mig lite och haft ganska fullt upp med annat. igår tex, hade jag först en timmes innebandy träning, sen bar det av direkt efter på match, som vi vann med 8-0..dock va det länge sen jag gjorde en sån dålig insats, det bästa va typ att jag fick 2 minuter på utvisningsbänken haha !

ILLA /n

paradise fucking hotel

jag är helt fast i detta sjuka men samtidigt så otroligt underhållande program. men fan så bra det är!

du vet att du vill kolla .... /M


floorball

nu ska jag träna. inte någe fjolligt gym idag inte - riktig innebandy :D haha gud vad nördig jag låter, men är faktiskt mega glad för har ju inte spelat på år och dar känns det som pga. min knäskada. nu får vi bara hoppas att turen är på min sida & att jag INTE skadar mig igen! haha, we'll see ....

/M

värd kväll /M&N

mega lyckad kväll igår @ rebeccas place, inleddes med sjukamp och lekar och fortsatte i fest och dans. de gillar vi faktiskt! :D

har jätte många bilder, men de hamnar på fejjan istället


träna träna träna

nu ska jag pallra mig iväg till gymmet, som varje dag faktiskt, duktig tjej! :D

vi hörs innan det blir utgång ikväll, goodbye

bild från kreta 08  - SAKNAR


life is a game & the world is our playground

heheee känner mig lite oseriös för tillfället... så därför bjuder jag på denna busiga bild! good bye

/M



/n

jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans.

be my savior

jag är trött på snön nu, ge mig sommar vafan! allt blir så mycket bättre då, nu har man inte ens nyår att se fram emot längre...

och jag har ingen som helst aning om vad jag känner nu, allt känns bara konstigt,wierd sådär.
jag vill bara prata, men ändå inte, jag vill bara skrika, men ändå sitta tyst. jag vill visa mig, men ändå inte väcka uppmärksamhet. jag har inga fjärlilar i magen längre, de fjärila som brukar va fyllda med lycka och glädje, de existerar inte längre. men jag vet inte, jag är glad och ledsen på samma gång, helt stum. jag orkar inte, men jag försöker.

nathalie

nightmares

efter att ha kollat på skräckfilm 2 dagar i rad är jag psykist förstörd haha! helt galet .. kan verkligen inte sova ensam. därför tackar jag min lilla filur E som pallrat sig hit. life is good :D


hard work work....

Hade kunnat vart och myst i stockholm med N + la familia just nu , men icke för jag ska inventera någon mataffär med laget mitt. Vad gör man inte? Som tur är har jag min kompanjon Sara aka Hållis.

Igår blev det party förresten, trevligt med skönt umgänge :)

/M


yesterday


AVATAR

ååh jag dör så jävla häftig och bra filmen var, jag saknar verkligen ord!




ett litet tips bara ,
SE DEN ! och i 3D /N

/M

never give up


nathalies nyårslöften

  1. Jag ska äta nyttigare och äta halsosammare mat - verkligen något jag måste ändra på , mina matvanor suger ! ibland äter jag ingenting och ibland alldeles på tok för mycket, och 97% av all den mat jag åt 2009 va snabbmat så som, mcdonalds, pizza och köpt färdiglagad mat man bara värmer på i micron.         
  2. Träna mera och göra en rejäl satsning på innebandyn - Det är något som jag ser mest fram  emot. känner att jag startade säsongen halvdant och har aldrig kommit igång, så nu jävlar!
  3. Ändra mitt beteende och bli mer lugn och mindre jobbig - Det är något jag verkligen lider över, att jag vet att jag går över gränsen alldeles för ofta. pratar som en jävla pratkvarn, och folk orkar verkligen aldrig lyssna på mig längre. De kommer nog bli svårast att ändra på, så psykistkt jobbigt.. så ni får inte sluta umgås med mig, bara för jag kommer verka lite mer emo framöver.
  4. Höja mina betyg - jag ska satsa i skolan och jag ska nå mitt mål, MVG i alla ämnen. måste verkligen försöka med detta, måste verkligen tänka på framtiden..
  5. Sluta med en sak som de allra flesta vet redan - Det sitter ihop med träningen och innebandyn, och också att bli hälsosammare. Det är något jag velat göra väldigt länge, men inte kunnat, men nu har jag M och liza vid min sida också, så de ska nog gå fint förhoppningsvis..
  6. Spendera mina pengar på rätt sätt - måste lära mig att lägga pengar på det jag verkligen behöver och inte onödiga saker så som t.ex. mat på stan!  nu är det spara,spara, spara som gäller!
  7. Skaffa ett jobb - eller tjäna in pengar på något som helst sätt. Kommer bli väldigt krångligt dock, med tanke på innabandysatsningen. kommer finnas väldigt lite tid över, men då får jag helt enkelt make some. för utan pengar klarar man sig inte!

så ha ett riktigt jävla gott nytt 2010! för ett nytt år betyder ett nytt kapitel med nya möjligheter, kom ihåg det.


långa nätter

nu ligger jag här i sängen och lyssnar på de mest spelade melodierna för tillfället på min spotify..långa nätter&vår sista dans. funderar på att gå upp och äta frukost snart... eller nej för jag skulle bli nyttig och äta hälsosammare, och jag vet att jag bara kommer äta choklad och annat godis när jag går upp, så det är nog bättre om jag stannar i sängen hela dagen helt enkelt..
jag tänkte också berätta för er vilka nyårslöften jag har 2010 i nästa inlägg som kommer inom kort. så stay updated!
/N

 
melissa horn - långa nätter

melissa horn - vår sista dans

från nathalie engeroth lund

how will i laugh tomorrow when i can't even smile today


sherlock holmes

..va den bion vi skådade igår kväll. av oss får den 5 av 5 toasts. we like it!
den va megarolig, intressant och att Holmes är så jävla sköön och Watson så snygg gör den ju inte sämre precis!

/m&n



hello

nu sitter jag hos thomas och äter choklad ur hans paradis-ask, mega!
snart ska vi spela lite mario wii, vi gillart :)

senare får vi se vart jag hamnar. nu ska jag iaf fortsätta käka lite choklad och bli fet och få finnar.

puss&kram/ n

dinner planes

okej , uppdateringen suger fortfarande. tappat intresset helt enkelt! nu ska vi iallafall iväg på middag hos M's mormor&morfar , kommer bli jätte trevligt och mega god mat :D & efter middagen blir det bio med resten av gänget hehe..

see you!

/M&N

N och mormor som solar på gotland i somras - MINNEN!


2010 - första inlägget

hallååå :) uppdatering kanske? haha ligger inte så bra till på den fronten inte!

gårdagen var i stora drag jättebra och jätterolig , mega god middag @ moa samt förfest! vi spelade spel, dansade och.. massa annat skit ni inte får veta! ;) men men, tolvslaget firades iallafall med mina bästa och det är ju det som spelar roll. det gillar vi!

idag va en riktig chilling milling dag, vaknade upp med okänt sovsällskap imorse  ... eller? nä faktiskt så va det självaste emilia som låg och snarka bredvid mig, oj så ovanligt :D haha just kidding!

har förövrigt ett mega stort blå märke och massa andra sår på mitt ben - inte helt okej! men så kan det vara ibland. synd för mig dårå!

/M

SKÅL!


RSS 2.0